Produse

Despre noi

Ne place să ne încântăm clienții cu preparate dintre cele mai diversificate și oferim zilnic surprize culinare savuroase

NAVARO

Toți oamenii merită măcar o masă delicioasă pe zi.

Pentru noi, mâncarea bună este gustoasă, apetisantă, îți dă o stare bună de spirit și energia să ai o zi împlinită. Sau, cum ar zice Adrian Subasu, fondatorul Navaro, ”o mâncare bună te face să te lingi pe degete de plăcere”. În esență, acesta este crezul nostru și îl urmăm cu consecvență din 2015, de când am deschis restaurantul. De atunci, vedem în fiecare zi cum mâncarea bună aduce oamenii împreună, le produce bucurie și bună dispoziție aproape automat.

Chiar dacă trăim în era vitezei, noi considerăm că mâncarea bună nu este mâncarea rapidă, ci mâncarea sănătoasă, creată din iubire pentru oameni și din pasiunea pentru ingredientele proaspete și hrănitoare.

Împreună cu chef Irina Atomei am hotărât ca majoritatea ingredientelor să provină din România și să fie proaspete, pentru că satisfacția noastră supremă este atunci când clienții sunt pur și simplu seduși de arome, gusturi, culori, mai ales cei care ajung la noi pentru prima dată.

Un loc perfect pentru a petrece momente încântătoare alături de colegi, prieteni sau familie

Navaro a fost conceput într-o zonă verde, la aproximativ 10km distanță de agitatul București. E o oază de liniște și aer curat, un loc pe care îl alegi pentru a-ți bucura simțurile și a-ți încărca bateriile.

Chiar dacă te pregătești pentru un eveniment mai restrâns: o recepție, un business lunch, un cocktail exclusivist, o petrecere privată sau organizezi un eveniment grandios: o nuntă, un botez, o petrecere corporate de Crăciun, Navaro este locul ideal, atât ca peisaj cât și ca meniu, aranjamente, facilități.

Oricât de sofisticate ar fi pretențiile clienților, împreună cu partenerii noștri, cu care ne ocupăm de evenimente, reușim să oferim amintiri de neuitat și motive de reîntoarcere.

Am organizat zile de naștere la piscină, nunți cu ștaif, petreceri private pentru companii, toate având un numitor comun: originalitatea. Ne place să ne folosim creativitatea și să transformăm fiecare eveniment într-un moment unic de încântare și desfătare pentru participanți.

Că este la piscină, în restaurant, în cort sau pe terasă, locul de luat masa și de petrecut în compania apropiaților sau a colegilor de serviciu este personalizat, tocmai ca să te facă să te simți special. Acordăm atenție detaliilor, suntem flexibili cu privire la meniu, facilități, într-un cuvânt găsești în noi partenerul potrivit pentru evenimente memorabile.